Kolumne

Nej ga nehajo srat s čiki. Bomo gandžo tud v črnih vrečkah kupovali?

20.1.2020 / 06:05 Komentiraj
In kdo je pri teh skrivalnicah najbolj najebal? Spet trgovke, kdo pa drug. Že prej je bla jeba, zdej je pa sploh veselica.

Sovražim vrste. Še bolj mi gre na kurac folk, k pokupi pol trgovine in tam zlaga in zlaga in zlaga na blagajno vse nepotrebščine. Ker je človek nekje prebral, da je spet kakšna hobotnica napovedala konec sveta. Na koncu išče eno kartico pa še tisto jebeno pika kartico in čist na konc se spomni, da bi še položnice tam plačal. Dej, vozi na pošto, jebale te položnice v trgovini.

In pol tuhtam, v kero trgovino sploh naj grem, da si prišparam mal živcev. V našem naselju maš v roku deset minut hoje tri Mercatorje pa Tuš pa pa Hofer. Tuš je tam, kjer so snemali Srečo na vrvici. Ni več tok otrok naokol, zdej je več nas nad 40, k poleti še vedno tam na štengah kakšno pivo spijemo. Dokler se ne začne kakšna ta stara dret, da smo preglasni.

Ah, ja, otroci v nas.

In pol tuhtam, kam naj grem, na konc pa ponavad pristanem v Mercatorju. Našo štacuno pred blokom zaprejo vsak dan že ob 3.. Tega tud ne štekam. Sej folk tok zgodaj še iz

»Jaz teh slikc sploh ne opazim. Nikol niti ne pogledam, še pomislim ne na to.«
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE